Webbouwer Help

Verander de lay-outs van de sectie

Je kunt de lay-out voor iedere sectie aanpassen. De lay-outs zijn specifiek ontworpen voor ieder type sectie, of het nu gaat om een koptekst, een fotogalerij of een sectie abonneren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op de sectie waarvoor je de lay-out wilt wijzigen en klik op Lay-out in de rechterbovenhoek.

Opmerking: Als je de koptekstsectie wijzigt, kun je ook op een van de drie gekleurde knoppen klikken om de achtergrondkleur van de koptekst te wijzigen. Deze optie is niet beschikbaar voor andere secties.

Klik op Lay-out
  4. Scrol door de lay-outs in het venster en klik op de lay-out die je wilt.

Opmerking: Als je de lay-out voor een andere sectie wilt veranderen, herhaal je stap 3-4.

5. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
  6. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).