Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verander of reset mijn Office 365 wachtwoord

Als u uw Office 365-wachtwoord bent verloren of vergeten, kunt u dit wijzigen of resetten. Stuur een e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord naar uzelf (met een ander e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld) of naar de accountbeheerder.

Als u de accountbeheerder bent, verander uw wachtwoord direct .

1. Ga naar je Office 365 aanmeldingspagina.
  2. Onder Aanmelden , selecteer de wachtwoordlink.
    Heeft u uw wachtwoord nodig?
  3. Voer uw e-mailadres in en selecteer Doorgaan met .
  4. Kies een account en selecteer E-mail verzenden . Binnen enkele minuten wordt een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord verzonden.
  5. Notitie: Als u geen toegang heeft tot een ander e-mailaccount, selecteert u het accountbeheerder keuze. Er wordt een verzoek voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar de accountbeheerder gestuurd, die u een tijdelijk wachtwoord kan geven.

6. Open de e-mail en selecteer Stel je wachtwoord opnieuw in .
    Onder Informatie voor opnieuw instellen van wachtwoord, knop Uw wachtwoord opnieuw instellen
  7. Voer een Nieuw paswoord en Bevestig wachtwoord en selecteer vervolgens Verzenden . U kunt nu inloggen op uw account met uw nieuwe wachtwoord!