Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verbeter de prestaties van je MySQL -databaseserver

Een nauwkeurig afgestelde MySQL -database betekent snellere, efficiëntere sites die meer verkeer kunnen verwerken. Als je niet zeker weet hoe je je MySQL -database moet optimaliseren, laat dan onze serverspecialisten het voor je doen.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

MySQL -optimalisatiegegevens

Opmerking: deze service is al inbegrepen voor volledig beheerde servers.

GoDaddy kan specifieke prestatieproblemen met MySQL op je Linux VPS of Dedicated server binnen 24 uur oplossen.

Opmerking: Voordat je een MySQL -optimalisatieservice aanschaft, wordt het ten zeerste aanbevolen om een geavanceerde prestatieanalyse te kopen. Dit helpt je ervoor te zorgen dat dit de prestaties daadwerkelijk verbetert voordat je koopt. Het geeft onze serverexperts ook de informatie die ze nodig hebben om je MySQL -server snel en nauwkeurig te optimaliseren.

Inbegrepen bij deze service

Onze serverspecialisten optimaliseren MySQL om aan uw behoeften te voldoen. Deze acties omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Schakel langzame queryregistratie in om u te helpen bij het vinden van problemen in uw toepassing
  • Stem MySQL af op basis van het beschikbare systeemgeheugen
  • Controleer op MySQL -syntaxisfouten
  • Voer MySQL -benchmarktests uit
  • Controleer de grootte en prestaties van de database na optimalisatie
  • Maak een back -up van eerdere MySQL -instellingen en configuratiebestanden

Niet inbegrepen bij deze service

• Niet-Linux VPS of Dedicated servers.
  • Microsoft SQL Server -databases of Windows -servers.
  • Deze service garandeert niet in alle gevallen een prestatieverbetering , vooral als er geen prestatieanalyse wordt uitgevoerd voorafgaand aan de optimalisatie.

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .