Verborgen bestanden weergeven in mijn Linux -hostingaccount

Je kunt je cPanel -map wijzigen om verborgen bestanden of puntbestanden weer te geven. Dit zijn bestanden die niet in Bestandsbeheer worden weergegeven. Ze worden verborgen of puntbestanden genoemd vanwege de "." aan het begin van de bestandsnaam, zoals .htaccess of .user.ini.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u File Manager.
    Klik op Bestandsbeheer
  4. Selecteer in de cPanel Bestandsbeheer de optie Instellingen in de rechterbovenhoek.
  5. Selecteer in de lijst Voorkeuren Webroot (public_html of www) en selecteer Verborgen bestanden weergeven (dotfiles) .
    Selecteer voorkeuren
  6. Selecteer Opslaan.