Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Vergelijk Gen 4 VPS -abonnementen

Let op C3! Deze tabel bevat alleen snelheden en feeds voor Generation 4 VPS. Zie voor Dedicated Servers van de vierde generatieVergelijk Gen 4 Dedicated Server -abonnementen .

De Virtual Private Server (VPS) Generation 4 van GoDaddy is beschikbaar in vier pakketten. Elk pakket is beschikbaar met twee supportniveaus: zelfbeheerd of volledig beheerd. Bekijk de tabellen hieronder om het pakket en het ondersteuningsniveau te vinden dat het beste bij je past, of om te zien wat je bestaande pakket omvat.

Opmerking: als je op zoek was naar Dedicated Server -abonnementen van de vierde generatie, dan hebben we die ook .

VPS Generation 4-pakketten

Kenmerk 1 vCPU 2 vCPU 4 vCPU 8 vCPU
VM-kernen 1 2 4 8
RAM Standaardabonnement: 1 GB
Plan met veel geheugen: 2 GB
Standaardabonnement: 4 GB
Plan met veel geheugen: 8 GB
Standaardabonnement: 8 GB
Plan met veel geheugen: 16 GB
Standaardabonnement: 16 GB
Plan met veel geheugen: 32 GB
Opslag 20 100 200 400
Besturingssysteem Alleen Linux
Geen bedieningspaneel
Linux of Windows
(zie Ondersteuningsniveaus voor meer informatie)
Back-ups Alle pakketten: geautomatiseerd en on-demand
IP-adressen Alle pakketten: 1 dedicated
SSL-certificaat Alle pakketten: het eerste jaar gratis

VPS Generation 4-supportniveaus

Kenmerk Zelfbeheerd Volledig beheerd
Configuratiescherm Geen, maar je kunt cPanel/WHM of Plesk toevoegen tijdens de aankoop cPanel/WHM, Plesk
Opties Linux OS CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel op CentOS 7, Plesk op Ubuntu 16.04 LTS
Opties Windows OS Windows 2016 Windows 2016
Netwerk-uptime controleren/onderhouden
DDoS-aanvalbescherming op netwerkniveau
Prestatiemonitoring op systeem- en softwareniveau Betaalde optie
Beveiligingspatching Betaalde optie
Apache, MySQL, support voor netwerkveiligheid Betaalde optie Beperkt
cPanel, WHM, support voor Plesk Betaalde optie Beperkt
Installatie aangepaste plug-in, updates, support Betaalde optie Alleen installatie
Websitemigratie van een andere provider naar GoDaddy Betaalde optie Tot 5 websites, 10 GB/site, 1 database/site
Scriptfouten gebruiker oplossen Betaalde optie Beperkt
Installatie aangepaste toepassing, updates, support Betaalde optie GoDaddy onderzoekt en installeert alleen
Database-beheer Betaalde optie
Serveroptimalisatie Betaalde optie Beperkt: geen site- of scriptupdates)
LAMP-stack-support Betaalde optie
Installatie PHP-module Betaalde optie
Back-ups van site Betaalde optie
Serveroptimalisatie Betaalde optie
SSL-installatie Betaalde optie