Vergelijk GoDaddy Studio voor mobiel en internet

GoDaddy Studio is beschikbaar op internet en als app op iOS en Android.

De app is ideaal voor het maken van inhoud onderweg, terwijl de webversie goed is voor het maken van ontwerpen die "beter zijn op het grote scherm", zoals presentatiedia's of zoomachtergronden.

Ga naar studio.godaddy.com om GoDaddy Studio op het web te gebruiken. Scan de QR -code om de mobiele app GoDaddy Studio op je mobiele telefoon te downloaden en te gebruiken.
open of download de app

Hier is een lijst met functies die op elk platform beschikbaar zijn:

KenmerkMobielWeb
Maak projecten voor alle platforms
Begin met een sjabloon
Voeg afbeeldingen, tekst, afbeeldingen en vormen toe en bewerk ze
Voeg filters toe aan afbeeldingen
Open je projecten op verschillende apparaten met Project Sync
Upload je logo als afbeelding
Voeg video's toe
Upload je eigen lettertypen
Exporteer projecten als .JPEG- of .PNG -bestanden
Exporteer projecten als .MP4 -bestandenAlleen Android
Verplaats meerdere lagen tegelijk
Deel posts op sociale media op meerdere platforms tegelijk
Krijg snel toegang tot je logo
Verzamel afbeeldingen voor gemakkelijke toegang
Maak een link in Bio
Exporteer projecten als .PDF -bestandenAlleen iOS (PRO)
Exporteer projecten als .MOV -bestandenAlleen iOS
Organiseer projecten en sjablonen in mappenAlleen iOS
Gebruik lay -outs of lay -outverzamelingenAlleen iOS
Lees Ontdek posts die je helpen het meeste uit GoDaddy Studio te halenAlleen iOS

Gerelateerde info