Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vergrendel een gecompromitteerd GoDaddy -account

Als de beveiliging van je GoDaddy -account is aangetast, moet je al je informatie daarin wijzigen om te voorkomen dat anderen weer toegang krijgen.

Wijzig je wachtwoorden en id's

Om er zeker van te zijn dat niemand anders namens jou contact met ons kan opnemen, raden we je aan de informatie te wijzigen die we gebruiken om je identiteit te valideren.

Wijzig je betaalmethoden

Verwijder toegang voor gemachtigden

Verwijder onbekende API -sleutels

• Ga naar developer.godaddy.com en selecteer API -sleutels voor een lijst met API -sleutels die aan je account zijn gekoppeld. Om een onbekende API -sleutel te verwijderen, selecteer je het prullenbakpictogram en vervolgens Verwijderen: Deze sleutel verwijderen . Selecteer Verwijderen om te bevestigen.

Controleer de contactgegevens van je domein

Wijzig aanmeldingsgegevens voor andere producten

Je moet alle aanmeldingen wijzigen om te voorkomen dat iemand toegang krijgt tot je producten:

Meld je op afstand af bij mijn GoDaddy -account

Meld je op afstand af bij je GoDaddy -account als je denkt dat je account mogelijk gehackt is. Hierdoor wordt je account afgemeld bij alle apparaten en browsers.