Verhoog de OneDrive -opslag in mijn Business Enterprise -pakket

Je Microsoft 365 Business Enterprise -abonnement wordt geleverd met 1 TB OneDrive -opslagruimte per gebruiker. Naarmate je organisatie groeit, kun je extra opslagruimte toevoegen als je aan beide vereisten voldoet:

• Je hebt 5 of meer Business Enterprise -gebruikers in je organisatie.
  • Minstens 1 van de Business Enterprise -gebruikers heeft meer dan 90% van hun OneDrive -ruimte gebruikt.
Vereist: Je hebt beheerdersmachtigingeno nodig om de standaardopslagruimte voor OneDrive -gebruikers te wijzigen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het SharePoint -beheercentrum .
  2. Selecteer Instellingen .
    Instellingen in het rechterdeelvenster
  3. Selecteer Opslaglimiet naast OneDrive .
    Instellingen in het rechterdeelvenster
  4. Voer de gewenste hoeveelheid opslag in het vak Standaard opslaglimiet in. Je standaard opslagruimte moet in GB zijn (en minder dan 5120 GB).
    OneDrive -beheercentrum met opbergvenster en standaard opbergvak
  5. Selecteer Opslaan.

Verwante stappen

• Indien nodig kan de OneDrive -opslag worden vergroot van 5 TB naar 25 TB met vergelijkbare vereisten:
    • Je hebt 5 of meer Business Enterprise -gebruikers in je organisatie.
    • Minstens 1 gebruiker gebruikt 90% van de toegewezen 5 TB OneDrive -opslag.
  • Lees dit artikel van Microsoft over het bewaken van je OneDrive -opslaglimiet .