Verhoog de WordPress -geheugenlimiet

Je kunt een probleem tegenkomen bij het werken met je WooCommerce -site die je vraagt om de WordPress -geheugenlimiet te verhogen. De eenvoudigste manier om dit te bereiken is door je wp-config.php-bestand te bewerken.

Waarschuwing: je moet altijd een back-up maken van je site voordat je wijzigingen aanbrengt in het bestand wp-config.php.
  1. Open bestanden in je beheerde WordPress -account.
  2. Zoek het bestand wp-config.php in de hoofdmap of map.
  3. Dubbelklik op het bestand wp-config.php om het te openen.
  4. Selecteer Bewerken .
  5. Vind de regel
    /* Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met publiceren. */
  6. Voeg direct boven de regel in stap vijf deze code toe:
    define ('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');

7. Voorbeeld van een wp-config.php-bestand
  8. Selecteer Opslaan.