Verhoog de WordPress geheugenlimiet

Mogelijk kom je een probleem tegens tijdens het werken aan je site en krijg je de vraag om de WordPress geheugenlimiet te verhogen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door je wp-config.php bestand te bewerken.

Waarschuwing: je moet altijd een back-up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt in het wp-config.php bestand.
  1. Open je WordPress-bestanden.
  2. Zoek in de root directory of map naar het bestand wp-config.php.
  3. Dubbel-klik op het wp-config.php bestand om het te openen.
  4. Selecteer Bewerken .
  5. Zoek de volgende regel:
    /* That's all, stop editing! Happy publishing. */
  6. Vlak boven de regel in stap vijf, voeg deze code toe:
    define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
    wp-config.php verhogen WordPress geheugenlimiet
  7. Selecteer Opslaan.

Je hebt de WordPress geheugenlimiet verhoogd.