Verificatie in twee stappen uitschakelen

Volg deze stappen om verificatie in twee stappen uit te schakelen. Deze stappen verschillen van elkaar afhankelijk van of je wel of niet kunt inloggen bij je account.

Ik kan inloggen bij mijn account

1. Log in bij je GoDaddy-account.
  2. Klik links boven in de hoek op Accountinstellingen en selecteer dan Inloggen en PIN.
  3. Klik in het gedeelte Verificatie in twee stappen op Bewerken.
  4. Klik naast de hoofdauthenticatiemethode (onder Hoe wil je standaard codes ontvangen?) op Verwijderen.
  5. Als je een back-upmethode voor authenticatie instelt, herhaal dan stap 3 en 4 voor de back-upmethode.

Vanaf dat moment is voor je account geen verificatie in twee stappen meer vereist.

Ik kan niet inloggen bij mijn account

1. Download en voltooi dit formulier Aanvraag voor het annuleren van authenticatie in twee stappen. Houd er rekening mee dat dit formulier niet kan worden ondertekend met een elektronische handtekening.
  2. Stuur het ingevulde formulier samen met de benodigde identificatie per e-mail naar twostepcancel@godaddy.com . Gebruik de onderwerpregel "Authenticatie in twee stappen uitschakelen".

Opmerking: Deze e-mail moet afkomstig zijn van het e-mailadres in je account. Als je het geregistreerde e-mailadres moet bijwerken, werk dit dan bij op www.changeupdate.com.

Je ontvangt binnen 72 uur een antwoord van ons.