Verificatie in twee stappen uitschakelen

Volg deze stappen om verificatie in twee stappen (2SV) uit te schakelen. De stappen zijn verschillend afhankelijk van of je wel of geen toegang hebt tot het apparaat (smartphone, tablet, computer of hardware-beveiligingssleutel) wat je hebt ingesteld voor 2SV.

Ik heb toegang tot dat apparaat (of mijn back-up)

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
    Verplicht: Als je 2SV hebt ingeschakeld voor alle aanmeldingen, voer je hier de code in die we je hebben gestuurd, de code van je authenticatie-app of je beveiligingssleutel.
  2. Klik op dit pictogram rechts bovenin:
    klik op het pictogram persoon
  3. Klik op Accountinstellingen.
    klik op Accountinstellingen
  4. Klik op Inloggen en PIN.
    Verplicht:
    Als je 2SV alleen hebt ingeschakeld voor transacties met een hoog risico, voer je hier de code in die we je hebben gestuurd, de code van je authenticatie-app of je beveiligingssleutel.
  5. Klik in het gedeelte Verificatie in twee stappen op Bewerken.
  6. Klik naast de hoofdauthenticatiemethode (onder Hoe wil je verificatiecodes ontvangen?) op Verwijderen. We schakelen 2SV onmiddellijk uit.
  7. Als je een back-upmethode voor 2SV hebt ingesteld, herhaal dan stap 5 en 6 voor de back-upmethode.

Ik heb geen toegang tot dat apparaat (of een back-up)

Om 2SV uit te schakelen wanneer je geen toegang meer hebt tot je 2SV-apparaat (telefoon kwijtgeraakt, enz.), dan moet je ons een e-mail sturen en een kopie van je foto-ID zoals hier wordt uitgelegd.

1. Verstuur een e-mail met als onderwerpregel "Authenticatie in twee stappen uitschakelen".

Opmerking: Deze e-mail moet afkomstig zijn van het e-mailadres in je account. Als je het geregistreerde e-mailadres moet bijwerken, werk dit dan bij op www.changeupdate.com.

2. Zet in het e-mailbericht je volledige naam, het accountnummer van GoDaddy en de reden waarom je 2SV wilt uitschakelen.
  3. Kopieer en plak alle tekst die nu volgt in de e-mail:

Ik ga akkoord met het volgende: Ik verzoek de Account Recovery group om mijn verificatie in twee stappen UIT TE SCHAKELEN. Ik verklaar en bevestig dat ik de hierboven genoemde accounteigenaar ben, of, indien niet de accounteigenaar, dan de bevoegde aanvrager van de accounteigenaar. Ik begrijp dat wanneer de verificatie in twee stappen is uitgeschakeld, domeinnamen binnen de account onmiddellijk in aanmerking kunnen komen voor overdracht of voor wijziging van registrant. Ik ga ermee akkoord dat noch de registerhouder noch de aan hem gelieerde partners zullen gehouden worden aan de betaling van enig bedrag aan mij of aan een andere partij voor acties die ondernomen worden ingevolge dit verzoek. Ik doe hierbij afstand van alle claims met betrekking tot dit verzoek die gesteld worden tegen de registerhouder of de aan hem gelieerde partners. Bovendien ga ik ermee akkoord de registerhouder en zijn partners te verdedigen en vrijwaren tegen eventue(e)l(e) verlies, aansprakelijkheid, schade of kosten, waaronder redelijke advocaatkosten die voortvloeien uit eventuele vorderingen, handelingen of eisen van derden met betrekking tot dit verzoek, deze toestemming of eventuele andere handelingen die in dit kader zijn uitgevoerd door de registerhouder.

4. Voeg als bijlage aan deze e-mail een kleurenkopie van je foto-identificatiekaart toe die is uitgegeven door de overheid. De kopie moet in kleur zijn en de volledige naam, geboortedatum, uitgavedatum, vervaldatum en persoon op de foto moeten duidelijk zichtbaar zijn.
  5. Verstuur de e-mail met het ID-bestand in de bijlage naar twostepcancel@godaddy.com. Binnen 72 uur ontvang je een reactie van ons.