Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verifieer het domeineigendom in een ander GoDaddy -account

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein in een ander GoDaddy -account, moet je je DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van je andere GoDaddy -account.
  2. Selecteer je domeinnaam.
  3. Selecteer in het gedeelte Aanvullende instellingen DNS beheren .
  4. Selecteer onder Records de optie TOEVOEGEN .
  5. Selecteer TXT in het vervolgkeuzemenu.
  6. Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
  7. Selecteer Opslaan.

Verwante stap

• Laat GoDaddy je TXT -record controleren door je aan te melden bij je Microsoft 365 -account en Ik heb mijn TXT -record ingesteld te selecteren. Controleer alsjeblieft! Nadat je eigendom is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Gebruik deze om je Microsoft 365 -mailbestemming voor je domein in te stellen .