Verifieer mijn certificaataanvraag (Standaard verzekering)

Nadat je een SSL-certificaat voor een Standaard verzekering hebt aangevraagd, verifiëren we dat jij de domeinnaam in je aanvraag beheert door je GoDaddy-account en openbaar toegankelijke dossiers in de WHOIS-database te controleren.

We vragen sommige klanten ook handmatig te verifiëren dat ze hun domeinnaam beheren. Zie Domeineigendom controleren (HTML of DNS) voor meer informatie over dit proces.

Hoe lang duurt het proces?

Het verificatieproces duurt gewoonlijk niet meer dan 1 werkdag. Handmatige verificatie kan echter pas worden uitgevoerd nadat de gebruiker de taak heeft voltooid.

Hulp nodig?

Als je hulp zoekt om te weten wat je vervolgens moet doen, vind je ons supportnummer in je SSL-configuratiescherm. Het wordt rechts weergegeven onder de voortgangsindicator.

Volgende stap

Wanneer we hebben geverifieerd dat je de domeinnaam beheert, is de volgende stap afhankelijk van waar je het certificaat gebruikt:

Locatie Volgende stap
VPS of dedicated server die jij beheert Een SSL-certificaat downloaden
Andere producten van GoDaddy We voltooien de SSL-installatie voor je, zolang de SSL zich op het primaire domein van het hostingproduct bevindt.