SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verifieer mijn SSL -certificaat na gebruik van een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR)

Voordat we je certificaat kunnen uitgeven, moeten we verifiëren dat je het domein beheert waarvoor je het certificaat aanvraagt. Dit zorgt ervoor dat een slechte actor geen certificaat voor je domein kan krijgen en dit kan gebruiken om je siteverkeer te onderscheppen en de informatie van je bezoekers te verzamelen.

Hoe je je domeincontrole kunt bewijzen, hangt af van of je certificaat en domein deel uitmaken van hetzelfde GoDaddy -account:

Mijn certificaat en domein bevinden zich in hetzelfde GoDaddy -account

Je hoeft niet te bewijzen dat je het domein beheert. We doen dat voor je met de informatie die we al hebben en laten je weten wanneer het certificaat klaar is.

Wanneer je een e -mail ontvangt dat je certificaat beschikbaar is, is het tijd om je SSL -certificaat te downloaden.

Mijn domein bevindt zich niet in hetzelfde GoDaddy -account als mijn certificaat

Nadat je je SSL hebt aangevraagd, sturen we twee e -mails:

• Verificatiekoppeling e -mail - Deze e -mail bevat een koppeling die je kunt selecteren om te bevestigen dat je het domein beheert. Het wordt verzonden naar de officiële e -mailadressen voor contactpersonen voor het domein dat in de WHOIS -directory staat vermeld. Dit zorgt ervoor dat de verificatielink alleen beschikbaar is voor iemand met beheerderstoegang tot het domein.
  • Verificatieproces -e -mail - Deze e -mail wordt verzonden naar het e -mailadres voor contact van het account met het SSL -certificaat. De e -mail bevat instructies voor het bewijzen van domeincontrole. Het heeft niet de link om te bevestigen dat je het domein beheert.

Als je toegang hebt tot een van de WHOIS -e -mailadressen, selecteer je de link in de verificatielink om te verifiëren dat je het domein beheert. Dit is de gemakkelijkste manier om te bewijzen dat je het domein beheert.

Als je geen toegang hebt tot de WHOIS -e -mailadressen, moet je het domeineigendom (HTML of DNS) voor je SSL -certificaat verifiëren .

Hoe eerder je de verificatielink selecteert in de e -mail die we je sturen, of hoe je de DNS- of HTML -wijzigingen aanbrengt, des te eerder kunnen we je certificaat afgeven. Nadat je hebt bewezen dat je de controle over het domein hebt, wordt je certificaat binnen één werkdag uitgegeven.

Wanneer je een e -mail ontvangt dat je certificaat beschikbaar is, is het tijd om je SSL -certificaat te downloaden