Web & Classic Hosting Help

Verkeerslogboeken weergeven in het hostingbeheerpaneel

Dit artikel is alleen van toepassing op webhosting. Zie voor meer informatie Welk type hostingaccount heb ik?

Je Linux-hostingaccount verzamelt alle verzoeken die het verwerkt en registreert deze in je verkeerslogboeken. Deze informatie omvat aanvragen voor HTML-pagina's van je website en de bijbehorende ingesloten bronnen, zoals afbeeldingen en video.

OPMERKING: Alleen onze Linux-accounts bieden ondersteuning voor verkeerslogboeken.

Het platform van uw hostingaccount zoeken

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het account dat u wilt gebruiken op Starten.
  4. In het menu Bestanden & FTP selecteer je FTP-bestandsbeheer.
  5. Klik in de weergegeven mapstructuur op Apache-logboeken.

De inhoud van de map met Apache-logboeken bevat logboeken die betrekking hebben op de afgelopen 30 dagen.