Verkennen: Alle artikelen over Beheerde WordPress

Dit is een overzicht van alle Help-artikelen voor Beheerde WordPress. Gebruik dit als gids voor het instellen van je account en het toevoegen of migreren van sites, of voor het oplossen van veel voorkomende problemen tijdens de installatie.

Klik om naar elke sectie te gaan
Pakketten vergelijken of bewerken Mijn hosting instellen
Content toevoegen aan een site Een back-up maken van een site en deze herstellen
Bestanden kopiëren naar een site Site-instellingen wijzigen
Wijzigingen maken en een site publiceren Een site afstemmen
Probleemoplossing Video's

Pakketten vergelijken of bewerken

De functies van alle Beheerde WordPress-pakketten bekijken (Terug naar boven)

Mijn hosting instellen

Nieuwe sites toevoegen aan je pakket, domeinen wijzigen voor je sites, IP-adressen van de site bekijken (Terug naar boven)

Content toevoegen aan een site

Tekst bewerken, afbeeldingen, plug-ins en thema's toevoegen, opmerkingen inschakelen, en meer (Terug naar boven)

Een back-up maken van een site en deze herstellen

Een voltooide site herstellen of downloaden (Terug naar boven)

Bestanden kopiëren naar een site

SFTP/SSH instellen voor veilige toegang en dan bestanden uploaden (Terug naar boven)

Site-instellingen wijzigen

Wachtwoorden wijzigen of werken met de database van de site (Terug naar boven)

Wijzigingen maken en een site publiceren

Wijzigingen testen op een testomgeving en wijzigingen dan publiceren naar de live site (Terug naar boven)

Een site afstemmen

Laadduur verbeteren, zoekmachineresultaten en meer (Terug naar boven)

Probleemoplossing

Klik hier voor hulp bij veel voorkomende problemen tijdens de installatie van WordPress (Terug naar boven)

Video's

Meer informatie over het bouwen van WordPress-websites (Terug naar boven)

• (voor de optionele plug-in Page Builder)