Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verklaring van ondersteuning - SSL -certificaten

Lees de volledige supportverklaring voor meer informatie over beschikbare support voor aanvullende producten en services.

Ondersteund:

• SSL -certificaten kopen of verlengen
  • Uitleg over de functies en voordelen van SSL -certificaten
  • Je GoDaddy SSL installeren op GoDaddy gedeelde hosting voor primaire domeinen (exclusief opdrachtregel- of Tomcat SLL -installaties)
  • Bronnen aanbieden/Installatie van een GoDaddy SSL-certificaat op GoDaddy gedeelde hosting voor add-on domeinen uitleggen 1
  • Validatie van je SSL -certificaat
  • SSL -validatie -e -mails opnieuw verzenden
  • Veelvoorkomende naamconflicten oplossen
  • Diagnose van SSL -webbrowserfouten
  • Uitleg over het aanpassen van je zonebestand voor beveiligde sites

Niet ondersteund:

• SSL -certificaten exporteren voor gebruik op meerdere servers
  • Een GoDaddy SSL-certificaat installeren op servers van derden 1
  • Een GoDaddy SSL-certificaat installeren op GoDaddy gedeelde hosting voor add-on domeinen 1
  • SSL-certificaten van derden installeren
  • Een CSR genereren op servers van derden 1
  • Een CSR genereren op virtuele en dedicated servers 1
  • Training over HTML, PHP of JavaScript
  1. Daar is een Expert Service voor.