Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verklaring van ondersteuning - Virtuele en dedicated servers

Lees de volledige supportverklaring voor meer informatie over beschikbare support voor aanvullende producten en services.

Er zijn verschillen in naamgevingsconventies voor onze bestaande servers en servers van de volgende generatie. Volgende generatie bevat alleen zelfbeheerd en volledig beheerd, terwijl de legacy zelfbeheerd, beheerd en volledig beheerd bevat.

VPS4 en Dedicated 4

Ondersteund:

1. Zelfbeheerd:
    • Servers kopen of verlengen
    • Uitleg over onze serverfuncties en voordelen
    • Het root -wachtwoord opnieuw instellen
    • Je server inrichten
    • Volledig beheerde hardware
    • Toegang tot je server via root-/beheerderstoegang
    • Biedt je de stappen om je hosting te migreren
  2. Zelfbeheerd met cPanel of Plesk-configuratiescherm:
    • Bronnen bieden voor het installeren van je GoDaddy SSL -certificaat op in aanmerking komende GoDaddy -producten 1
    • Een back -up maken van inhoud en gegevens op de server 2
    • Helpen met kernnavigatie van cPanel & WHM of Plesk hosting controlepanelen
    • Uitleg over het maken van aangepaste DNS -zonebestanden
    • Geef instellingen en bronnen op voor het configureren van je e -mailclient
    • Geef basisstappen om verbinding te maken met FTP via Filezilla
    • Als onderdeel van een serveraankoop kan GoDaddy -ondersteuning helpen met het volgende:
      • Je nieuwe server inrichten (je server een naam geven, je datacenter kiezen en inloggegevens instellen)
      • Het verstrekken van de juiste instellingen en hulp bij het verbinden met je server via SSH of RDC of Configuratiescherm ±
      • Je eerste cPanel- of Plesk -abonnement maken ±
      • Het verstrekken van de standaard DNS -instellingen om je domein te verbinden met je VPS of Dedicated Server
      • Geef de instellingen op om verbinding te maken met je cPanel of Plesk via FTP ±
      • Bied bronnen voor het beheren van PHP op je VPS of Dedicated server ±
      • Bied stappen om je beheerderswachtwoord opnieuw in te stellen via de hostinginterface van GoDaddy
      • Bronnen bieden voor het beheren van services op uw server ±
      • Bronnen bieden voor het instellen van aangepaste naamservers en DNS ±
      • Maken en herstellen van momentopnamen ¤
      • Hoewel deze lijst niet uitputtend is, is het de limiet van wat GoDaddy belooft te ondersteunen voor je zelfbeheerde server met of zonder configuratiescherm.
  3. Volledig beheerd 8,9 :
    • Servers kopen of verlengen
    • Uitleg over onze serverfuncties en voordelen
    • Het root -wachtwoord opnieuw instellen
    • Je server binnen enkele minuten inrichten
    • Problemen met netwerkprestaties en uptime oplossen
    • Volledig beheerde hardware
    • Toegang tot je server via root-/beheerderstoegang
    • Biedt je de stappen om je hosting te migreren
    • Je GoDaddy SSL -certificaat installeren op in aanmerking komende GoDaddy -producten 1
    • Het kernbesturingssysteem bijwerken en patchen
    • Een back -up maken van inhoud en gegevens op de server 2
    • Je server instellen
    • Bieden van een toegewijde verkoop- en supportlijn 24x7x365
    • Alle services vermeld in expert services 6
    • Maximaal 5 websitemigraties tijdens de eerste installatie van de server
  4. Expert Services 6,8
    • Bieden van een toegewijde verkoop- en supportlijn 24x7x365
    • DNS -instellingen
    • Domein instellen
    • Geavanceerde prestatieanalyse
    • Inbraakpreventie
    • Aangepaste firewallregels (alleen Windows Firewall of iptables) 4
    • Toepassing of software -installatie
    • Databasebeheer
    • PHP -versie -upgrade
    • PHP -module installeren
    • Reparatie verbindingsstring
    • Database back -upscript
    • Schijfruimtecontrole
    • .htaccess -bestand verandert
    • Toestemmingen en eigendomscontrole
    • PHP -configuratiewijzigingen
    • Server verharding
    • web.config -bestand verandert
    • SQL Server Express -installatie
    • Schakel WHM 2-factorenauthenticatie uit
    • MySQL -configuratiewijzigingen
    • Zoeken en vervangen
    • E -mail spambeoordeling
    • Contentherstel
    • Hosting herstellen

Niet ondersteund:

• Probleemoplossing voor clients, scripts, toepassingen of inhoud die door de klant zijn geïnstalleerd
  • Configuratiescherm (Parallels Plesk of cPanel/WHM) plug-ins en add-ons
  • Toepassingen in de Parallels Plesk Application Vault en/of cPanel Application Catalog
  • Training over internet 5
  • De SEO -instellingen van je website configureren
  • Je e -mailclient configureren
  • Je FTP -client configureren
  • Controleren op compatibiliteit tussen browsers
  • Hacks oplossen dankzij door de klant beheerde vectoren
± Alleen van toepassing op servers voorzien van cPanel- of Plesk -configuratieschermen
¤ Alleen van toepassing op VPS -servers van de vierde generatie
  1. SSL -installatie is beschikbaar als betaalde service wanneer een cPanel- of Plesk -configuratiescherm is voorzien van je server. Dit omvat geen opdrachtregel-, Tomcat- of IIS SSL -installaties. Voor alternatieve installatiescenario's heeft GoDaddy mogelijk andere betaalde oplossingen.
  2. Zelfbeheerde servers die zijn voorzien van een cPanel- of Plesk-configuratiescherm bieden de mogelijkheid om back-ups uit te voeren, maar moeten handmatig worden uitgevoerd. Uitzondering: Dedicated Servers van de vierde generatie: De verantwoordelijkheid voor het onderhouden van back -ups voor zowel momentopnamen als herstel na noodgevallen is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant 7
  3. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn
  4. Iptables -regels zoals het openen van poort 3306 voor directe MySQL -toegang of het blokkeren van een IP -adres voor toegang tot de server.
  5. We bieden geen training of opleiding over de werking van enig aspect van internettechnologie. Er wordt van je verwacht dat je een basiskennis hebt van internetconcepten zoals DNS, e -mail, web, webbrowsers, FTP en algemene computerkennis.
  6. Expert Services is een uitstekende bron om te betalen voor algemene servertaken die veel tijd in beslag nemen of waarvoor een speciaal expertisegebied nodig is, terwijl de algehele controle over uw server behouden blijft. Taken zijn een eenmalig bedrag per serviceverzoek in plaats van een maandelijks bedrag, zoals bij de volledig beheerde pakketten. Expert Services zijn momenteel alleen beschikbaar voor servers die zijn voorzien van een cPanel- of Plesk -configuratiescherm. Bel (+1) (480) 463-8824 om deze services te kopen. Meer informatie over Expert Services vind je in ons Expert Services Menu.
  7. Gegevensback -up: De klant is verantwoordelijk voor het uitvoeren en onderhouden van de huidige gegevensback -ups. We onderhouden onze eigen gegevensback -ups voor een bepaalde server alleen in geval van nood. We beschikken doorgaans over een gegevensretentie van maximaal 7 dagen; We kunnen echter niet de beschikbaarheid of het herstel van verloren gegane gegevens garanderen. Herstel van gegevens kan worden aangevraagd bij onze Expert Services6.
  8. Volledig beheerde support en expertservices zijn alleen beschikbaar in de Engelse taal.
  9. Volledig beheerde support zal niet proactief zoeken naar malware en het team kan evenmin malwareservices bieden of verwijderen zonder dat het Websitebeveiliging -pakket is aangeschaft voor het domein/de website in kwestie. Als het team een locatie voor de malware krijgt, kan FMS deze verwijderen.

(Terug naar boven.)