Verkoop mijn domein met de lijst van GoDaddy te koop

Vermeld je domeinen te koop met behulp van de LFS -domeinvermeldingsservice (List for Sale) van GoDaddy. Je domein wordt te koop weergegeven bij meer dan 100 topregistrators en resellerwebsites bij elkaar. Als Ownership Protection is ingeschakeld voor je domein, moet je je beveiligingsplan downgraden voordat je het domein vermeldt. Je kunt je domein niet vermelden als het in de afgelopen 60 dagen is geregistreerd of overgedragen, of als er een overdrachtsvergrendeling van 60 dagen is toegepast na een wijziging van registrant .

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Zorg ervoor dat je in de Eenvoudige lijstweergave bent door het pictogram naast de domeinzoekbalk te selecteren.
    Domeinvermeldingsservice -optie in het menu
  3. Selecteer Te koop aanbieden naast het domein dat je aanbiedt.

Opmerking: Moet je meerdere domeinen vermelden? Gebruik onze bulkweergave om je domeinen te kiezen, selecteer vervolgens Te koop aanbieden boven je domeinlijst en volg de aanwijzingen op het scherm.

4. Selecteer Aan de slag .
  5. Voer je aanbiedingsprijs in en selecteer Volgende . Je kunt je eigen prijs instellen of onze geschatte prijs gebruiken.
  6. Vink het vakje aan om je huidige website te vervangen door een landingspagina "Te koop" en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Selecteer Publiceer vermeldingen om je domein te vermelden. We maken een Afternic -account voor je met behulp van je GoDaddy -accountgegevens. Of, als je al een account hebt, selecteer je Aanmelden en voer je je Afternic -accountgegevens in.
  8. Bevestig dat je domein is ingediend voor vermelding en selecteer Vermeldingsbeheer om je vermeldingen te bekijken. Of selecteer Sluiten om het venster te sluiten.

We sturen je een e -mail met informatie over wat er daarna komt.