Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verkoop van één product voor mijn reseller -webwinkel maken

Creëer verkopen voor nieuwe aankopen of verlengingen voor afzonderlijke producten die in je webwinkel worden aangeboden.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Producten en selecteer vervolgens een productgroep.
  3. Naast het product dat u wilt, selecteer Set prijsstelling.
  4. Selecteer het tabblad Nieuw voor nieuwe verkopen of het tabblad Verlengingen voor verlengingen.
  5. Selecteer het plustekenPlustekenknop om de sectie uit te vouwen voor het product waarvoor je een verkoop wilt maken.
  6. Voer in de kolom Jouw verkoop je verkoopprijzen in.
  7. Optioneel: als u de prijs voor nieuwe aankopen en vernieuwingen op het tabblad Verlengingen, selecteer Match Nieuw product Prijs en selecteer een van de volgende opties in het drop-down menu van toepassing:
    • Alle prijzen : Past de vermeldingen in de kolommen Je detailhandel en Je verkoopprijs toe op zowel nieuwe aankopen als verlengingen.
    • Verkoopprijzen : Past de vermelde productprijzen uit de kolom Jouw detailhandel toe op zowel nieuwe aankopen als verlengingen.
    • Verkoopprijzen : Past de vermeldingen in de kolom Uitverkoop toe op nieuwe aankopen en verlengingen.
  8. In het Start Sale en End Sale kolommen, voert de data voor de verkoop.
  9. Opmerking: Wijzigingen in de verkoopprijs van het product en de datum worden geel weergegeven in de tabel.

10. Selecteer Opslaan . Er wordt een banner weergegeven waarin staat dat je wijzigingen zijn opgeslagen.