Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verplaats bestanden of mappen tussen mappen in Plesk -hosting

Je kunt bestanden op je hostingaccount verplaatsen tussen verschillende mappen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op het tabblad Bestand.
  6. Selecteer het bestand dat je wilt gebruiken en klik op Verplaatsen .
  7. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .