Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verplaats een beheerde WordPress -site naar een onbeheerde WordPress -account

Er kunnen gevallen zijn waarin Beheerde WordPress niet aan je behoeften voldoet of je wilt verhuizen naar een andere hostprovider. Volg deze stappen om een beheerde WordPress-site handmatig te verplaatsen naar een niet-beheerde WordPress-host.

Verplicht: Je hebt het volgende nodig om alle stappen in deze reeks te voltooien:

• Een onbeheerde hostaccount dat is ingesteld en waarop een werkende WordPress -installatie is geïnstalleerd om je site naartoe te verplaatsen. De inhoud van de WordPress -site waarnaar je verhuist, wordt overschreven.
• Een FTP -client om je sitebestanden te verplaatsen. Er zijn veel FTP-clients van derden beschikbaar, we raden de Filezilla FTP-client aan .
• Een teksteditor om de nodige wijzigingen aan te brengen in een SQL -bestand. Er zijn veel teksteditors van derden beschikbaar, we raden Notepad ++ aan . Bewerk bestanden in deze serie niet met een tekstverwerker zoals Microsoft Word.
• Geef jezelf 30-60 minuten om alle zes de stappen te voltooien.
  1. Download je sitebestanden
  2. Exporteer de database van je site
  3. Upload je sitebestanden
  4. Bewerk het SQL -bestand voor importeren
  5. Importeer de database van je site
  6. Breng de laatste wijzigingen aan