Verplaats mijn domein naar een ander GoDaddy-account

Je kunt een domeinnaam overdragen van jouw GoDaddy-account naar een ander GoDaddy-account met een domeinaccountwijziging. Je domein komt niet in aanmerking voor een accountwijziging als een update van contactpersonen moet worden goedgekeurd, het binnen een dag verloopt, het is verlopen of als er al een accountwijziging wordt uitgevoerd. Je moet Beschermde registratie verwijderen voordat je begint.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je naar een ander account wilt verplaatsen. Of klik op het pictogram van een vinkje en selecteer alle vakjes.
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Eigenaarschap en vervolgens Verplaatsen naar ander GoDaddy-account.
    . selecteer verplaatsen naar ander account
  4. Voer het e-mailadres in van de nieuwe accounteigenaar.
  5. Bevestig het e-mailadres van de nieuwe accounteigenaar.
  6. (Optioneel) Voer de koper-ID in van de nieuwe accounteigenaar.

Opmerking: Als je een koper-ID invoert, moet het e-mailadres dat je hebt ingevoerd overeenkomen met het e-mailadres van het account waarnaar je je domein verplaatst.

7. Kies Ja of Nee bij Wil je de contactgegevens van het huidige domein kopiëren naar het nieuwe account?
  8. Klik op Domein overdragen.

Je ontvangt een bevestigingsmelding waarin staat dat De overdracht wordt uitgevoerd..

Verwante stappen

• Als je de contactgegevens van je domein hebt gewijzigd, moet je de wijzigingen bevestigen om het verplaatsen van het domein te voltooien.
  • Om de accountwijziging te voltooien, moet de ontvangende accounteigenaar zijn e-mail controleren en de domeinnaam accepteren in zijn account.

Meer info