Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verplaats mijn Workspace Email naar een ander abonnement

Als je meerdere Workspace Email -abonnementen in je account hebt, kun je een e -mailadres van het ene abonnement naar het andere verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een e -mailadres verplaatsen naar een abonnement met meer opslagruimte.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Schakel het selectievakje in naast het e -mailadres dat je wilt verplaatsen en selecteer Van abonnement wisselen .
    Vink het vakje aan naast de geselecteerde e -mail en de knop Schakelen tussen abonnementen
  3. Kies in Switch -abonnementen een nieuw abonnement voor het e -mailadres.

Opmerking: als je een abonnement in een andere regio selecteert, moeten alle Workspace Email -adressen voor je domein naar die regio worden verplaatst.

Als je meer e -mailadressen probeert te verplaatsen dan waarvoor er ruimte is in het pakket, zie je beschikbare pakketten voor de resterende adressen.

4. Selecteer OK .