Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verplaats of kopieer WordPress -bestanden naar een andere map

Als je een test- of ontwikkelings -WordPress -site hebt gebouwd, moet je deze mogelijk verplaatsen van de ene map naar de andere op je hostingaccount voordat deze klaar is voor bezoekers. Je hebt twee opties om je WordPress

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Opmerking: het is belangrijk om te weten dat een WordPress -site een combinatie is van bestanden en een database. Deze service heeft alleen betrekking op de bestanden die deel uitmaken van de site, niet op de hele site.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren, kies een van de volgende:

1. Verplaats WordPress -bestanden naar een andere map:
    • We werken de site- en start -URL's bij zodat deze overeenkomen met de nieuwe locatie.

2. Kopieer WordPress -bestanden naar een andere map:
    • We kopiëren alle mappen en bestanden naar een nieuwe map. Er zijn echter aanvullende services vereist om een functionele kopie van je site te maken als je een nieuwe database gebruikt.
    • Onze experts zullen u adviseren over welke aanvullende services er nodig zijn om uw einddoel te bereiken.

Doe het zelf

Verplaats WordPress -bestanden naar een andere map:

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Verplaats een WordPress -site in cPanel -hosting Basis
Verplaats een WordPress -site in Webhosting Basis
Verplaats WordPress handmatig naar een andere map Goed

Kopieer WordPress -bestanden naar een andere map:

Als je alleen de bestanden wilt kopiëren, kun je die stappen vinden in het volgende artikel bij stap 4. Als je de hele site (bestanden en database) wilt kopiëren, lees dan het hele artikel.

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Kopieer de WordPress -site handmatig naar een andere map Goed