Overzicht van de pagina Campagnes

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Nadat je je GoDaddy Email Marketing -account hebt geopend , kun je de pagina Campagnes bekijken door op Campagnes te klikken in het menu bovenaan. Dit is waar je je e -mailcampagnes en nieuwsbrieven maakt. Laten we een rondleiding volgen:

GoDaddy Email Marketing gebruikt nu responsieve e -mailsjablonen. Met de responsieve e -mailsjablonen worden je e -mails automatisch geschaald, zodat ze op elk scherm passen. Of je het nu bekijkt op een laptop of smartphone, je campagnes zien er geweldig uit. Er is geen aanvullende actie nodig om van de functie te profiteren.

Bekijk je campagnes

Recente e -mailcampagnes of nieuwsbrieven die je hebt gemaakt, verschijnen in het midden van de pagina Campagnes . Alle andere worden weergegeven onder Opstellen! knop in de zijbalk.
Alle campagnes in het midden en onder Opstellen

Wanneer je een campagne selecteert, wordt deze geopend in het midden van de pagina Campagnes .
Open campagne in het midden van de pagina

Campagnestatistieken

Statistieken verschijnen in het overzichtsgedeelte voor elke campagne. Deze cijfers geven de totale statistieken voor de campagne weer. Klik op meer statistieken voor een gedetailleerd overzicht van de campagne. Meer informatie over statistieken voor e -mailmarketing.

Campagnehulpmiddelen

Deze tools zijn beschikbaar voor elke campagne op de pagina Campagnes.

Campagnehulpmiddelen

Hieronder staan de beschrijvingen van de knoppen op de werkbalk voor elke campagne:

KnopBeschrijving
BewerkenKlik om de campagne te openen en te bewerken.
Kloon Klik om een campagne te "klonen" en maak een exacte kopie van de campagne op de pagina Campagnes. GoDaddy Email Marketing voegt een verhoogd nummer toe aan de campagnetitel, zodat je weet welke kopie de kloon is.
DelenKlik op Delen om een lijst met sociale mediaplatforms weer te geven waarop je de campagne kunt delen. Als je de knoppen voor sociaal delen in de e -mail hebt ingesteld, kun je op een van deze knoppen klikken om de nieuwsbrief rechtstreeks op een sociaal netwerk te delen.
Verzenden Klik om de campagne naar abonnees te sturen.
meer statistiekenKlik om de algemene of gecombineerde statistieken voor alle mailings van een campagne weer te geven.