Verwijder aangepaste hostnamen

Bestaande hostnamen die je niet meer gebruikt, kunnen worden verwijderd uit het DNS -zonebestand van domeinen geregistreerd bij GoDaddy . Hostnamen worden altijd toegewezen aan een IP -adres en het maximale aantal hostnamen dat een domein kan hebben, wordt bepaald door het register van de domeinextensie.

Opmerking: Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel worden gebruikt als naamservers op een ander domein. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.
  1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer Hostnamen om je hostnamen te bekijken.
    selecteer het tabblad hostnamen
  4. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Verwijderen naast de hostnaam die je wilt verwijderen.
    • Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel in gebruik zijn als naamserver op een ander domein. Je moet eerst de naamservers wijzigen en vervolgens de hostnaam verwijderen.
  5. Bevestig het verwijderen door opnieuw Verwijderen te selecteren.