Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder alle WordPress -opmerkingen vóór een specifieke datum

Je kunt alle WordPress -opmerkingen verwijderen die door je gebruikers voor een bepaalde datum zijn ingediend.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).
  2. Selecteer de database voor je WordPress-site in de linkerkolom.
  3. Klik op het tabblad SQL.
  4. Voer de volgende opdracht in het vak "SQL -query uitvoeren ..." in:
    VERWIJDEREN van wp_comments WHERE comment_date< '="">JJJJ - MM - DD UU : mm : ss '

Werk de opdracht als volgt bij voor uw situatie:

• YYYY is jaar
    • MM is maandnummer
    • DD is de dag
    • HH is het uur
    • mm is de minuut
    • ss is de seconden

Als je de tijd niet wilt opgeven, kun je 00:00:00 invoeren voor dat deel van de opdracht.

Waarschuwing: als je WordPress-database aangepaste tabelvoorvoegsels gebruikt, moet je wp_ in elke opdracht vervangen door het voorvoegsel dat wordt vermeld in je wp-config.php- bestand.
  5. Klik op Ga.