Verwijder domeinen van DNS -hosting

Je kunt op elk moment domeinen van DNS -hosting verwijderen. Hierdoor wordt het zonebestand van je GoDaddy -account verwijderd en gedeactiveerd, maar je moet je naamservers opnieuw wijzigen om je DNS -instellingen ergens anders te beheren.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer in het zijmenu DNS -hosting onder Services .
    screenshot van het zijmenu met dns -hosting gemarkeerd
  3. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt verwijderen. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  4. Selecteer Zones verwijderen in het actiemenu.
  5. Selecteer het selectievakje om het verwijderen te bevestigen en selecteer vervolgens Ja, verwijderen om te voltooien.

We verwijderen het domein onmiddellijk uit je account, maar het kan tot 90 minuten duren voordat de verwerking is voltooid.