Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder e -mailaccounts van gebruikers

Als je een gebruiker niet langer nodig hebt, bijvoorbeeld als een werknemer je organisatie verlaat, kun je zijn e -mailadres op elk moment verwijderen uit je GoDaddy -account.

Opmerking: Als een gebruiker eenmaal is verwijderd, is de inhoud ervan niet langer toegankelijk en moeten eventuele aliassen worden toegevoegd aan een andere gebruiker of distributiegroep. GoDaddy Gidsen kunnen een gebruiker na verwijdering binnen een korte periode herstellen.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast de gebruiker die je wilt verwijderen.
    De knop Beheren rechts van Opties
  3. Selecteer Account verwijderen .
    Stop het bord met de optie Account verwijderen eronder
  4. Selecteer het selectievakje om te bevestigen dat je het postvak en de aliassen wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen .
    Selectievakje geselecteerd en knop Verwijderen