Verwijder een database in mijn Linux -hostingaccount

Als je ze niet langer nodig hebt, kun je databases van je Linux -hostingaccount verwijderen.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat u een back -up van uw database maakt voordat u deze verwijdert.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op MySQL -databases .
  5. Klik in de sectie Huidige databases in de kolom Acties van de database die u wilt verwijderen op Verwijderen .
  6. Klik op Database verwijderen .