GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder een dedicated IP -adres uit mijn hostingaccount

Zo verwijder je een dedicated IP -adres van je Linux- of Windows -hostingaccount.

Vereist: Als je gehoste domeinen zich niet in hetzelfde GoDaddy -account bevinden, moet je mogelijk het A -record van je domein bijwerken om je website live te houden.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het hostingaccount dat je wilt aanpassen, op Opties .
  3. Klik op het tabblad Aanpassen.
  4. Selecteer Gedeeld (standaard) in de lijst Server -IP .
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Meer informatie