Verwijder een DNS -sjabloon

Verwijder op elk moment een volledige DNS -sjabloon . Als u een sjabloon verwijdert, worden de records van de afzonderlijke domeinen niet verwijderd. Je kunt nog steeds handmatig DNS -records uit domeinen verwijderen .

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer in het zijmenu Instellingen en vervolgens DNS -sjablonen .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer naast de sjabloon die je wilt verwijderen hetdns -sjabloonpictogram verwijderen Sjabloonpictogram verwijderen .
  4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je het geselecteerde sjabloon wilt verwijderen.