Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een DNS -sjabloon

Verwijder op elk moment een volledige DNS -sjabloon. De records van de afzonderlijke domeinen worden niet verwijderd. Je kunt nog steeds handmatig DNS -records uit domeinen verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
    dns -sjablonen menuoptie
  3. Selecteer naast de sjabloon die je wilt verwijderen hetdns -sjabloonpictogram verwijderen Sjabloonpictogram verwijderen .
  4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je het geselecteerde sjabloon wilt verwijderen.