Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder een domein uit HTTP- en SSL -bewaking voor mijn Gen 4 -server

Als je ruimte wilt vrijmaken voor de website en SSL -bewakingsfunctie op je server, kun je een bestaand domein verwijderen uit de lijst met bewaakte domeinen. Hierdoor worden ook de geautomatiseerde e -mails gestopt die je ontvangt als je website offline gaat.

Opmerking: zelfbeheerd Gen 4 VPS en Toegewijd servers kunnen 1 domein toevoegen voor monitoring. Volledig beheerde klanten kunnen maximaal 5 domeinen toevoegen voor monitoring.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Gen 4 -server die je wilt gebruiken.
  4. Selecteer boven aan het accountdashboard Monitoring .
    selecteer het tabblad Monitoring
  5. Selecteer in de sectie Bewaakte domeinen hetservers die aria bewaken menu voor het domein dat je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen .