Verwijder een domein uit mijn Windows -hostingaccount

Je kunt een secundaire domeinnaam of een subdomein (zoals blog.coolexample.com) verwijderen uit je hostingaccount als deze niet meer in gebruik is of als je er het primaire domein van moet maken.

Opmerking: je kunt het primaire domein niet uit het account verwijderen, maar je kunt het primaire domein wel wijzigen .

Waarschuwing: Wanneer je een secundair domein verwijdert, worden alle gerelateerde bestanden, mappen en webtoepassingen van de server verwijderd.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van Plesk in de sectie voor het secundaire domein of subdomein dat u wilt verwijderen Domein verwijderen of Subdomein verwijderen .
    selecteer subdomein verwijderen

Opmerking: Als je geen pictogrammen ziet, selecteer je in het midden van de pagina Meer weergeven en vervolgens Website verwijderen of Subdomein verwijderen .

5. Selecteer Ja . Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven wanneer het domein en de bijbehorende bestanden zijn verwijderd.
    Verplicht: je moet 24 uur wachten voordat je het domein aan een ander account kunt toevoegen.