Verwijder een DS -record

Verwijder je DS -records als je ze niet langer nodig hebt. De enige keer dat je handmatig DS-records kunt verwijderen voor je domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy, is wanneer de domeinen naamservers van derden (niet GoDaddy) gebruiken waarop DNSSEC is ingeschakeld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer DNSSEC in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer op de pagina DS -records de optie BEWERKEN naast het record dat u wilt bijwerken.
  6. Selecteer in het bewerkingsvenster hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram om het bewerkingsvenster te openen en selecteer vervolgens hetbewerk dns prullenbakpictogram prullenbakpictogram om het record te verwijderen.
  7. Bevestig het verwijderen door Verwijderen te selecteren.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.