Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder een groep

Als je een Calendar -groep niet langer nodig hebt, kun je deze verwijderen.

Je moet beheerdersrechten hebben om een groep te verwijderen.

Let op: als je een Calendar -groep verwijdert, worden bestanden en informatie die aan de groep zijn gekoppeld, zoals gebeurtenissen, bronnen en bestanden, definitief verwijderd.

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op het tabblad Agenda.
    Vink het vakje aan

3. Klik in het linkerdeelvenster onder de knop Nieuwe groep op de witte pijl voor de agendagroep die je wilt verwijderen.
    Klik op de witte driehoek
  4. Klik in de lijst die wordt weergegeven op Groep verwijderen .
    Klik op Groep verwijderen
  5. Klik op Ja .
    Klik op Ja