Verwijder FTP -gebruikers uit Plesk -hosting

Je kunt de FTP -toegang van specifieke gebruikers tot je account verwijderen.

Opmerking: je kunt alleen extra FTP -gebruikers verwijderen. Je kunt de primaire FTP -gebruiker voor je hostingaccount niet verwijderen. Als je een FTP -gebruiker verwijdert, wordt de inhoudsmap niet verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op FTP -toegang .

Opmerking: Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en vervolgens op FTP -toegang .

6. Selecteer de FTP -gebruiker die je wilt verwijderen en klik op Verwijderen .
  7. Selecteer Verwijdering bevestigen .
  8. Klik op OK.