Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder FTP -gebruikers uit Plesk -hosting

Je kunt de FTP -toegang van specifieke gebruikers tot je account verwijderen.

Opmerking: je kunt alleen extra FTP -gebruikers verwijderen. Je kunt de primaire FTP -gebruiker voor je hostingaccount niet verwijderen. Als je een FTP -gebruiker verwijdert, wordt de inhoudsmap niet verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op FTP -toegang .

Opmerking: Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en vervolgens op FTP -toegang .

6. Selecteer de FTP -gebruiker die je wilt verwijderen en klik op Verwijderen .
  7. Selecteer Verwijdering bevestigen .
  8. Klik op OK.