Verwijder het doorsturen van mijn domein

Verwijder het doorsturen van domeinen om je domein te gebruiken met andere producten, zoals Websites + Marketing , of bewerk je bestaande DNS A -records . Als je het doorsturen van een domein verwijdert, wordt de domeinnaam niet verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer onder Doorsturen de optie Verwijderen naast Domein of Subdomein .
  5. Bevestig dat je het doorsturen wilt verwijderen door Verwijderen te selecteren.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stap

• Klaar om je eigen website te bouwen? Kijk eens naar onze doe-het-zelf-functies met Websites + Marketing.