Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder mappen in Plesk -hosting

Je kunt mappen en alle bestanden daarin verwijderen van je hostingaccount.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de navigatie bovenaan op het tabblad Bestand.
  5. Selecteer de map die je wilt verwijderen en klik op Verwijderen .
  6. Klik op Ja .