Verwijder mijn hostnamen

Je kunt je eigen hostnamen op elk moment verwijderen. Als er domeinen zijn die momenteel je hostnamen als naamservers gebruiken, kun je deze niet verwijderen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer Hostnamen onder Geavanceerde functies.
  5. Selecteer naast de hostnaam die je wilt verwijderen hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram.
  6. Selecteer hetdns -sjabloonpictogram verwijderen prullenbakpictogram en selecteer vervolgens Verwijderen . Als er momenteel domeinen zijn die naar je hostnamen verwijzen, kun je deze niet verwijderen.