Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder mijn Microsoft 365 e -mailalias

Als je niet langer geïnteresseerd bent in het gebruik van een e -mailalias, kun je deze verwijderen uit het dashboard voor e -mail en Office. Nadat je een e -mailalias hebt verwijderd, kun je een ander e -mailadres maken met dezelfde naam.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Microsoft 365 Admin en selecteer E -mailaliassen .
    Het tabblad Microsoft 365 -beheerder is geopend om e -mailaliassen weer te geven
  3. Selecteer hetPrullenbak -knop prullenbak naast de e -mailalias die u wilt verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen . Nadat een alias is verwijderd, kan deze worden gebruikt in een nieuw e -mailadres.

Opmerking: het verwijderen van een alias kan tot 24 uur duren.