Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijder WordPress -opmerkingen van een specifieke gebruiker

Je kunt alle opmerkingen van één gebruiker in WordPress verwijderen.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).
  2. Selecteer de database voor je WordPress-site in de linkerkolom.
  3. Klik op het tabblad SQL.
  4. Voer de volgende opdracht in het vak "SQL -query uitvoeren ..." in:
    VERWIJDEREN van wp_comments WHERE comment_author_email = ' e -mailadres'

Werk de opdracht als volgt bij voor uw situatie:

• e -mailadres is een e -mailadres dat is gekoppeld aan de opmerkingen die je wilt verwijderen
    Waarschuwing: als je WordPress-database aangepaste tabelvoorvoegsels gebruikt, moet je wp_ in elke opdracht vervangen door het voorvoegsel dat wordt vermeld in je wp-config.php- bestand.
  5. Klik op Ga .