Verwijder WordPress -opmerkingen van een specifieke gebruiker

Je kunt alle opmerkingen van één gebruiker in WordPress verwijderen.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).
  2. Selecteer de database voor je WordPress-site in de linkerkolom.
  3. Klik op het tabblad SQL.
  4. Voer de volgende opdracht in het vak "SQL -query uitvoeren ..." in:
    VERWIJDEREN van wp_comments WHERE comment_author_email = ' e -mailadres'

Werk de opdracht als volgt bij voor uw situatie:

• e -mailadres is een e -mailadres dat is gekoppeld aan de opmerkingen die je wilt verwijderen
    Waarschuwing: als je WordPress-database aangepaste tabelvoorvoegsels gebruikt, moet je wp_ in elke opdracht vervangen door het voorvoegsel dat wordt vermeld in je wp-config.php- bestand.
  5. Klik op Ga .