Verwijder WordPress -opmerkingen van niet -geregistreerde gebruikers

In een WordPress -database worden niet -geregistreerde gebruikers gecategoriseerd metuser_id = 0 . Je kunt hun opmerkingen specifiek verwijderen door deze stappen te volgen.

Waarschuwing: maak altijd een back -up van je site voordat je wijzigingen aanbrengt in de database.
  1. Meld je aan bij phpMyAdmin.
  2. Selecteer in phpMyAdmin in het linkermenu de naam van de database die je site gebruikt.
    selecteer een database in phpMyAdmin
  3. Selecteer SQL in het bovenste menu.
    SQL -tabblad in phpMyAdmin
  4. Voer in het onderstaande vak de volgende code in:
    VERWIJDEREN wp_comments, wp_commentmeta VANAF wp_comments INNERLIJKE LID VAN wp_commentmeta WAAR wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID EN wp_comments.user_id = 0; VERWIJDEREN UIT wp_comments WAAR user_id = 0;
    Opmerking: Als je tabelvoorvoegsel niet wp_ is, moet je alle instanties van wp_ in deze code vervangen door je werkelijke tabelvoorvoegsel. Je kunt controleren welk voorvoegsel je site gebruikt in het bestand wp-config.php.
  5. Selecteer Ga .

Alle opmerkingen van niet -geregistreerde gebruikers worden nu van je site verwijderd.