Verwijder WordPress -opmerkingen van niet -geregistreerde gebruikers

Je kunt alle opmerkingen van niet -geregistreerde gebruikers in WordPress verwijderen.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).
  2. Selecteer de database voor je WordPress-site in de linkerkolom.
  3. Klik op het tabblad SQL.
  4. Plak de volgende query in het queryveld.
    VERWIJDEREN wp_comments, wp_commentmeta VANAF wp_comments INNERLIJKE LID VAN wp_commentmeta WAAR wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID EN wp_comments.user_id = 0; VERWIJDEREN UIT wp_comments WAAR user_id = 0;
    Waarschuwing: als je WordPress-database aangepaste tabelvoorvoegsels gebruikt, moet je wp_ in elke opdracht vervangen door het voorvoegsel dat wordt vermeld in je wp-config.php- bestand.
  5. Klik op Ga .