Verwijder Workspace Email -accounts

Je kunt e -mailadressen verwijderen via het Workspace Control Center. Als je ze verwijdert, wordt je abonnement niet verwijderd of geannuleerd, dus je kunt het nog steeds gebruiken om nieuwe adressen te maken. Als je een e -mailadres verwijdert, verwijder je ook alle berichten die voor dat adres op de server staan.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer het selectievakje naast de e -mailadressen die je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen .
  3. Selecteer OK .