Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verwijs HTTP naar HTTPS voor WordPress op Linux

Om je WordPress -website om te leiden naar het veilige HTTPS -protocol op Linux, zijn er verschillende stappen die moeten worden genomen voordat de omleiding correct werkt.

Opmerking: Als je site wordt gehost op ons Beheerde WordPress -hostingplatform, hoef je deze instellingen niet handmatig te wijzigen. Het HTTPS -protocol wordt automatisch geconfigureerd.

Voorbereidingsstappen voor WordPress

Deze stappen moeten worden uitgevoerd voordat u een code wijzigt.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Selecteer Instellingen in het menu en klik op Algemeen .
  3. Zoek de volgende vermeldingen in de Algemene instellingen:
    • WordPress -adres (URL):
    • Siteadres (URL):
  4. Werk beide URL's bij met https in plaats van http
  5. Sla de wijzigingen op

Linux -omleidingsstappen

Als je WordPress -website onder Linux wordt gehost, wordt er een .htaccess -configuratiebestand gebruikt . Als je .htaccess in de hoofdmap van je site plaatst, verandert het gedrag van je site.

1. Download een kopie van je .htaccess vanaf je hostingaccount.
  2. Open het bestand met je favoriete teksteditor

Opmerking: Zorg ervoor dat je het .htaccess -bestand bewerkt met een tekstverwerker zonder opmaak die geen gebruikmaakt van woordomloop. Sommige editors (zoals MS Word of Kladblok met ingeschakelde woordafbreking) voegen onzichtbare tekens in om een regeleinde aan te geven. Je .htaccess -bestand werkt niet als het deze speciale tekens bevat.

3. Breng de nodige wijzigingen aan met behulp van de onderstaande voorbeelden.
  4. Sla je wijzigingen op.
  5. Upload de gewijzigde .htaccess naar je hostingaccount.
  6. Test je werk door normaal naar de website te navigeren. De website zou dan automatisch moeten worden omgeleid naar HTTPS.

Voorbeeld WordPress .htaccess -inhoud

Je WordPress -site moet al een standaardvermelding hebben in je .htaccess -bestand. het moet er ongeveer zo uitzien:

IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine op RewriteBase / # BEGIN WordPress RewriteRule ^index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! -D RewriteRule. /index.php [L] /IfModule >

Om ervoor te zorgen dat je hostingaccount het HTTPS -protocol voor al het verkeer naar de site afdwingt, moet je het volgende toevoegen aan het .htaccess -bestand.

RewriteCond %{HTTPS} ! = Op RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301]

Je moet het codefragment na de RewriteBase / in het .htaccess -bestand plaatsen. Het moet er ongeveer zo uitzien als in het volgende voorbeeld:

IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine Aan RewriteBase / RewriteCond %{HTTPS} ! = Aan RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L, R = 301] # BEGIN WordPress RewriteRule ^ index \ .php $-[L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} ! /index.php [L] /IfModule >