Verwijs mijn website door naar HTTPS in Windows Hosting

Als je een beveiligd certificaat (SSL) op je website hebt, kun je bezoekers automatisch omleiden naar de beveiligde (HTTPS) versie van je website om er zeker van te zijn dat hun informatie beschermd is. Je moet Plesk File Manager gebruiken om code toe te voegen aan het web.config -bestand in je Windows -hostingaccount.

Waarschuwing: de codevoorbeelden die we hieronder geven, vormen geen volledig web.config -bestand. Vervang je bestaande web.config -bestand niet door de code die we leveren. Voordat je je web.config -bestand wijzigt, raden we aan een back -up te maken.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. In het Plesk Websites & domeinen pagina, voor het domein dat u wilt gebruiken, selecteert u File Manager.

Opmerking: Als u geen pictogrammen worden weergegeven te selecteren, in het midden van de pagina te selecteren Show More en selecteer vervolgens File Manager.

5. Selecteer web.config in de lijst Bestandsbeheer. Het web.config -bestand wordt geopend in een code -editor.
  6. Na de openingsystem.webServer tag, en voor de sluitingsystem.webServer tag, voeg je het volgende codefragment toe. Pas op dat je geen bestaande code verwijdert.

herschrijven > regels > rule name = "HTTP naar HTTPS omleiden" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > voorwaarden > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /voorwaarden > action type = "Omleiding" redirectType = "Permanent" url = "https://{HTTP_HOST}/{R:1} " / > /regel > /regels > /herschrijven >
  7. Aan de onderkant van de code-editor, selecteert u OK.