Verzamel-e-mail wordt niet ondersteund met Microsoft 365

Een catch-all e-mail wordt gebruikt om e-mail te bezorgen wanneer het adres niet correct is gespeld of de ontvanger niet bestaat. Dit kan ertoe leiden dat ongewenste e -mail, waaronder spam, ook wordt afgeleverd. Om het risico van phishingaanvallen en andere beveiligingsbedreigingen te voorkomen, staat Microsoft 365 geen catch-all e-mail toe.

Als je een catch-all hebt gebruikt met Workspace Email, werkt deze niet meer na je verhuizing naar Microsoft 365. Microsoft 365 bevat echter verschillende functies die u na uw verhuizing kunt gebruiken. Kies welke functie het beste bij je past.

We raden ten zeerste aan om een van de volgende e-mailadressen te gebruiken:

• Alias : maak een adres dat alle e -mail naar een ander postvak IN van je keuze stuurt. Als je adres bijvoorbeeld jane@coolexample.com is en je de alias sales@coolexample.com hebt ingesteld, gaat alle e -mail die naar jane@ of sales@ wordt verzonden automatisch naar jane@coolexample.com . Zo maak je een alias aan .
  • Distributiegroep : Communiceer met een groep mensen, zoals een afdeling of team dat aan een project werkt. In plaats van elke afzonderlijke ontvanger op te nemen, kun je e -mail verzenden naar de distributiegroep, zodat elk lid deze ontvangt. Zo maak je een distributiegroep aan .
  • Gedeeld postvak : Hiermee kan een groep mensen berichten lezen en verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Je kunt bijvoorbeeld het gedeelde postvak vragen@coolexample.com zo instellen dat werknemers met toegang de bijbehorende berichten kunnen ontvangen en beantwoorden. Zo maak je een gedeeld postvak aan .

Als je bedrijf catch-all e-mail nodig heeft, kun je een vergelijkbare ervaring creëren waarbij e-mail die naar een van de domeinen van je account wordt verzonden, naar één postvak gaat. Houd er rekening mee dat Microsoft geen ondersteuning biedt voor het gebruik van verzamel-e-mail. We raden aan om in plaats daarvan een van de bovenstaande opties te gebruiken.

Verplicht: Je hebt beheerdersmachtigingen nodig om deze stappen te volgen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.

Stap 1: Wijzig de domeinstatus

Je wijzigt eerst de domeinstatus zodat deze berichten accepteert aan geadresseerden die nog niet bestaan in je organisatie (geen geldige gebruikers).

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer E -mailstroom > Geaccepteerde domeinen .
    E -mailstroommenu geopend met de optie Geaccepteerde domeinen
  3. Selecteer je domein. Selecteer aan de rechterkant Interne relay en selecteer vervolgens Opslaan .
    Domein en intern relais geselecteerd
  4. Verplicht: Als je meerdere domeinen in je Microsoft -e -mailabonnement hebt, worden deze hier vermeld. Je moet elk domein dat je wilt gebruiken met de verzamel-e-mail wijzigen in Internal Relay.

Stap 2: Maak een gedeelde mailbox

Maak vervolgens een gedeeld postvak om e-mail te controleren die is opgevangen door de catch-all.

1. Selecteer Ontvangers > Brievenbussen .
    Het menu Ontvangers wordt geopend met de optie Mailboxen
  2. SelecteerMensen pictogram met plusteken Voeg een gedeeld postvak toe .
  3. Voer het volgende in:
    • Weergavenaam : Dit is wat ontvangers zien als ze e -mail ontvangen van dit adres.
    • E -mailadres : Noem het e -mailadres catchall voor de @en selecteer vervolgens je domein in de lijst.
  4. Selecteer Maken . Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is.

Stap 3: Maak een dynamische distributiegroep

Maak vervolgens een groep geldige gebruikers zodat hun e-mail nog steeds naar hen wordt verzonden en niet naar de verzamelplaats gaat.

1. Selecteer Ontvangers > Groepen .
    Het menu Ontvangers wordt geopend met de optie Groepen
  2. SelecteerPersoonspictogram met plusteken Voeg een groep toe .
  3. Selecteer onder Een groepstype kiezen de optie Dynamische distributie en selecteer vervolgens Volgende .
  4. Voer bij Naam Alle gebruikers in . Je kunt de beschrijving leeg laten. Selecteer Volgende .
  5. Kies voor de Eigenaar een gebruiker om deze groep te beheren, zoals de accountbeheerder.
  6. Selecteer Alle typen ontvangers en selecteer vervolgens Volgende .
    Eigenaar als California Flower Farms en alle geadresseerden geselecteerd
  7. Voer bij het e -mailadres van de groep allusers in. Je kunt het standaard Microsoft -domein behouden. Selecteer Volgende .
    Groepse -mailadres
  8. Selecteer Groep maken

Stap 4: Maak een regel om e -mail op te vangen

De volgende stap is het maken van een regel zodat e -mail die naar een niet -toegewezen e -mailadres wordt verzonden, naar het catchall@ gedeelde postvak gaat.

1. Selecteer E -mailstroom > Regels .
    E -mailstroommenu geopend met de optie Regels
  2. SelecteerPlus Nieuw > Maak een nieuwe regel . Er wordt een nieuw venster geopend.
    Plustekenmenu geopend om de optie Regel maken weer te geven
  3. Voer bij Naam Catch-All in .
  4. Selecteer onder aan het venster Meer opties .
    Meer opties
  5. Kies het volgende:
    • Pas deze regel toe als : De afzender selecteren > is extern/intern > Buiten de organisatie > Oké .
    • Doe het volgende : Selecteer Het bericht doorverwijzen naar > deze ontvangers > je gedeelde mailbox > Oké .
    • Behalve als : Selecteer uitzondering toevoegen > De ontvanger > is lid van deze groep > allusers (je dynamische distributielijst) > Oké .
    • Naam Catch-All Alternative, Pas deze regel toe als de afzender zich buiten de organisatie bevindt. Doe het volgende om het bericht door te sturen naar Contact US, behalve als de geadresseerde lid is van alle gebruikers
  6. Selecteer Opslaan . Nu wordt alle e -mail van buiten je organisatie afgeleverd in dit postvak als de geadresseerde geen lid is van de distributielijst van je gebruikers. Je kunt altijd terugkomen en deze instellingen wijzigen.

Stap 5: Kies hoe je de catch-all wilt openen

Gebruik ten slotte een van deze opties om te kiezen hoe je de catch-all-e-mail wilt zien. Selecteer een tabblad om instructies te zien:

Volg deze stappen om e -mail te bezorgen bij een specifieke gebruiker. Dit lijkt het meest op de ervaring van Workspace Email, omdat je het gedeelde postvak niet apart hoeft te controleren.

1. Selecteer in de rechterbovenhoek je profiel en bekijk een ander postvak .
    Profielpictogram en Bekijk een ander postvak
  2. Selecteer je catchall@ gedeelde mailbox. Er wordt een nieuw tabblad geopend.
  3. Selecteer Je e -mail doorsturen.
    Begin met doorsturen
  4. Voer het e-mailadres in waarop je alle verzamelberichten wilt ontvangen en selecteer vervolgens doorsturen starten .
  5. Selecteer Opslaan.

Het opgegeven e-mailadres ontvangt nu alle e-mail die is opgevangen door de catch-all.