Verzamel-e-mail wordt niet ondersteund met Microsoft 365

Een catch-all e-mail wordt gebruikt om e-mail te bezorgen wanneer het adres niet correct is gespeld of de ontvanger niet bestaat. Dit kan ertoe leiden dat ongewenste e -mail, waaronder spam, ook wordt afgeleverd. Om het risico van phishingaanvallen en andere beveiligingsbedreigingen te voorkomen, staat Microsoft 365 geen catch-all e-mail toe.

Als je een catch-all hebt gebruikt met Workspace Email, werkt deze niet meer na je verhuizing naar Microsoft 365. Microsoft 365 bevat echter verschillende functies die u na uw verhuizing kunt gebruiken. Kies welke functie het beste bij je past.

We raden ten zeerste aan om een van de volgende e-mailadressen te gebruiken:

• Alias : maak een adres dat alle e -mail naar een ander postvak IN van je keuze stuurt. Als je adres bijvoorbeeld jane@coolexample.com is en je de alias sales@coolexample.com hebt ingesteld, gaat alle e -mail die naar jane@ of sales@ wordt verzonden automatisch naar jane@coolexample.com . Zo maak je een alias aan .
  • Distributiegroep : Communiceer met een groep mensen, zoals een afdeling of team dat aan een project werkt. In plaats van elke afzonderlijke ontvanger op te nemen, kun je e -mail verzenden naar de distributiegroep, zodat elk lid deze ontvangt. Zo maak je een distributiegroep aan .
  • Gedeeld postvak : Hiermee kan een groep mensen berichten lezen en verzenden vanaf een gemeenschappelijk e -mailadres. Je kunt bijvoorbeeld het gedeelde postvak vragen@coolexample.com zo instellen dat werknemers met toegang de bijbehorende berichten kunnen ontvangen en beantwoorden. Zo maak je een gedeeld postvak aan .

Als je bedrijf catch-all e-mail nodig heeft, kun je een vergelijkbare ervaring creëren waarbij e-mail die naar een van de domeinen van je account wordt verzonden, naar één postvak gaat. Houd er rekening mee dat Microsoft geen ondersteuning biedt voor het gebruik van verzamel-e-mail. We raden aan om in plaats daarvan een van de bovenstaande opties te gebruiken.

Verplicht: Je hebt beheerdersmachtigingen nodig om deze stappen te volgen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
Deze stappen zijn voor het nieuwe Exchange -beheercentrum. Als je problemen hebt om ze te voltooien, schakel je het nieuwe Exchange -beheercentrum in de rechterbovenhoek in.

Stap 1: Wijzig de domeinstatus

Je wijzigt eerst de domeinstatus zodat deze berichten accepteert aan geadresseerden die nog niet bestaan in je organisatie (geen geldige gebruikers).

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer E -mailstroom > Geaccepteerde domeinen .
  3. Selecteer je domein en selecteer vervolgens hetpotlood potlood om te bewerken.
  4. Selecteer aan de rechterkant Interne relay en selecteer vervolgens Opslaan .
  5. Verplicht: Als je meerdere domeinen in je Microsoft -e -mailabonnement hebt, worden deze hier vermeld. Je moet elk domein dat je wilt gebruiken met de verzamel-e-mail wijzigen in Internal Relay.

Stap 2: Maak een gedeelde mailbox

Maak vervolgens een gedeeld postvak om e-mail te controleren die is opgevangen door de catch-all.

1. Selecteer Ontvangers > Gedeeld .
  2. Selecteer hetplus pictogram plus pictogram.
  3. Voer het volgende in:
    • Weergavenaam : Dit is wat ontvangers zien als ze e -mail ontvangen van dit adres.
    • E -mailadres : Noem het e -mailadres catchall voor de @en selecteer vervolgens je domein in de lijst.
  4. Selecteer Opslaan . Het kan ongeveer 15 minuten duren voordat het gedeelde postvak beschikbaar is.

Stap 3: Maak een dynamische distributiegroep

Maak vervolgens een groep geldige gebruikers zodat hun e-mail nog steeds naar hen wordt verzonden en niet naar de verzamelplaats gaat.

1. Selecteer Ontvangers > Groepen .
  2. Selecteer hetpijl naar beneden pijl -omlaag en selecteer vervolgens Dynamische distributie .
  3. Typ of selecteer het volgende:
    • Weergavenaam : Voer alle gebruikers in.
    • Alias : voer allusers in (dit wordt gebruikt als het e -mailadres, bijvoorbeeld allusers@coolexample.com).
    • Eigenaar : Selecteer alle gebruikers.
    • Leden : alle soorten ontvangers.
  4. Selecteer Opslaan.

Stap 4: Maak een regel om e -mail op te vangen

De volgende stap is het maken van een regel zodat e -mail die naar een niet -toegewezen e -mailadres wordt verzonden, naar het catchall@ gedeelde postvak gaat.

1. Selecteer E -mailstroom > Regels .
    E -mailstroommenu geopend met de optie Regels
  2. SelecteerPlus Nieuw > Maak een nieuwe regel . Er wordt een nieuw venster geopend.
    Plustekenmenu geopend om de optie Regel maken weer te geven
  3. Voer bij Naam Catch-All in .
  4. Selecteer onder aan het venster Meer opties .
    Meer opties
  5. Kies het volgende:
    • Pas deze regel toe als : De afzender selecteren > Buiten de organisatie > Oké .
    • Doe het volgende : Selecteer Het bericht doorverwijzen naar > deze ontvangers > je gedeelde mailbox > Oké .
    • Behalve als : Selecteer uitzondering toevoegen > De ontvanger > is lid van deze groep > allusers (je dynamische distributielijst) > Oké .
    • Naam Catch-All Alternative, Pas deze regel toe als de afzender zich buiten de organisatie bevindt. Doe het volgende om het bericht door te sturen naar Contact US, Behalve als de geadresseerde lid is van alle gebruikers
  6. Selecteer Opslaan . Nu wordt alle e -mail van buiten je organisatie afgeleverd in dit postvak als de geadresseerde geen lid is van de distributielijst van je gebruikers. Je kunt altijd terugkomen en deze instellingen wijzigen.

Stap 5: Kies hoe je de catch-all wilt openen

Gebruik ten slotte een van deze opties om te kiezen hoe je de catch-all-e-mail wilt zien. Selecteer een tabblad om instructies te zien:

Volg deze stappen om e -mail te bezorgen bij een specifieke gebruiker. Dit lijkt het meest op de ervaring van Workspace Email, omdat je het gedeelde postvak niet apart hoeft te controleren.

1. Selecteer Geadresseerden en vervolgens Postvakken .
  2. Selecteer het zojuist gemaakte gedeelde postvak voor catchall@.
  3. In het venster dat rechts wordt weergegeven, selecteer je Instellingen voor e -mailstroom beheren .
  4. Selecteer Bewerken naast E -mail doorsturen .
  5. Schakel de schakelaar Alle e -mails doorsturen die naar dit postvak zijn verzonden in .
  6. Begin bij Doorstuuradres met het typen van het e-mailadres waarop je alle verzamelberichten wilt ontvangen. Zodra het e -mailadres dat je wilt gebruiken in het vervolgkeuzemenu wordt weergegeven, selecteer je het.

Opmerking: het e -mailadres waarnaar je doorstuurt, moet zich in hetzelfde domein bevinden als de catchall.

7. Selecteer Opslaan.

Het opgegeven e-mailadres ontvangt nu alle e-mail die is opgevangen door de catch-all

Als je de verzamel-e-mail afzonderlijk van een normaal postvak wilt bekijken, moet je gebruikers toestemming geven om het als een gedeeld postvak te openen.

1. Selecteer Ontvangers > Brievenbussen .
    Het menu Ontvangers wordt geopend met de optie Mailboxen
  2. Selecteer je catchall@ gedeelde postbus in de lijst.
  3. Selecteer onder Postvakmachtigingen de optie Postvakdelegatie beheren .
    Beheer mailboxdelegatie
  4. Selecteer naast Lezen en beheren de optie Bewerken .
  5. Selecteer Machtigingen toevoegen .
  6. Selecteer het selectievakje naast de gebruiker (s) die je toegang wilt geven tot het gedeelde postvak.
  7. Selecteer Opslaan.

De opgegeven gebruikers hebben nu toegang tot de catch-all als een gedeelde mailbox .