Verzend e -mail met System.Net.Mail in Windows -hosting

Als je e -mail wilt verzenden met System.Net.Mail, moet je je SMTP -service configureren in het web.config -bestand van je toepassing met behulp van deze waarden voor mailSettings :

system.net > mailSettings > smtp from = "je e -mailadres"> network host = "relay-hosting.secureserver.net" port = "25" / > /smtp > /mailSettings > /system.net >

De waarde van de netwerkregel wordt gebruikt wanneer je een SmtpClient in je code instelt.

C# code voorbeeld

Je kunt dan een vergelijkbare code gebruiken om vanuit je toepassing e -mail te verzenden:

MailMessage -bericht = nieuwe MailMessage ();
message.From = nieuw MailAddress (" je e -mailadres");

message.To.Add (nieuw MailAddress (" je ontvanger "));

message.Subject = " je onderwerp ";
message.Body = " inhoud van je e -mail ";

SmtpClient -client = nieuwe SmtpClient ();
client.Send (bericht);