Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verzend e -mail vanaf een alternatief e -mailadres

Met Workspace E -mail kun je e -mail verzenden met een ander e -mailadres dan je primaire e -mailaccount.

Voorwaarde : Voordat je e -mail kunt verzenden met een alternatief adres, moet je eerst een identiteit toevoegen .

1. Meld je aan bij je Workspace -e -mailaccount. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op E -mail opstellen .
    Klik op E -mail opstellen
  3. Stel je e -mailbericht op.
  4. Vul in de e -mailkoptekst de toepasselijke velden Aan en Onderwerp in.
  5. Klik op de pijl naar beneden rechts van het vak Van en selecteer het e -mailadres (identiteit) dat je wilt gebruiken in de lijst.
    Klik op de pijl -omlaag
  6. Klik op Verzenden .