Verzend e -mail vanuit Webmail

Stap 5 van de serie Mijn Workspace -e -mailaccount instellen.

Test je e -mailaccount vanaf een apparaat naar keuze en Webmail.

1. Meld je aan bij Webmail met je e -mailadres en wachtwoord. (Je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet.)
  2. Klik op Opstellen om een nieuwe e -mail te openen .
  3. Voer je Workspace -e -mailadres in het veld Aan: in. Je kunt ook een persoonlijk e -mailadres invoeren.
  4. Voer het woord "Test" in het veld Onderwerp: in en de tekst van het e -mailbericht.
  5. Klik op Verzenden .
  6. Wacht een paar minuten en controleer je e -mail op je telefoon of computer. Als je je e -mail ziet, open je deze en selecteer je Beantwoorden .
  7. Voer "Testreactie" in het e -mailbericht in en verzend .

Je e -mailreactie wordt weergegeven in je webmailinbox.